top of page

Printen op interieurtextiel.


Personaliseren van de ruimte door een op maat gemaakt tapijt of karpet, Gordijnen met de uiting van aquarel, patronen bedenken, vinyl bedrukken en een hele hoop technische details. Zo zag onze middag er uit. Een lezing en workshop van Prints van Oranje i.s.m. Leoxx en in het Insperium van Satelliet.

Eerlijk gezegd kan ik niet wachten tot we een opdracht hebben om een tapijt te ontwerpen. Een uniek exemplaar passend bij de wensen van de klant. Dat is toch mooi om aan te kunnen bieden? En het kan. In kleine oplage/formaat is het al mogelijk. Passende gordijnen erbij. Een 'costum made' interieur. Uniek voor het 'branden' van een bedrijf, maar ook bij particulieren zie ik kansen.

Liesbeth Verhoeven is kunstenares. Kan tekenen als geen ander en heeft die fijngevoeligheid voor kleur en beeld. Prachtig wanneer we onze krachten kunnen bundelen. Eerder heeft zij op maat een muurschildering gemaakt voor een woonhuis in Breda. Een, naar de wensen van de klant, ontstaan kunstwerk.

bottom of page