top of page

TESTIMONIAL JAN SCHOUTEN

 

Mijn casa in Spanje is mijn droomproject. Zie het als mijn kindje in een warm oord. Halverwege de ontwikkeling van mijn droom raakte ik geïrriteerd en bezorgd. Er werd een strak wit interieur gepresenteerd. Daar kon ik mij totaal niet in vinden. Ik voelde mij niet gehoord. Dit is wel MIJN huis. IK ga hier leven. Dit wordt niet een of andere showvilla of een paradepaardje. Daar heb ik niks mee! Mijn vertrouwen en hoop hadden op een gegeven moment hun dieptepunt bereikt. En als je diep gaat, kun je ook heel hoog en dat gebeurde met de spontane via-via-kennismaking met Natasja. Haar enthousiasme, kennis van zaken en persoonlijke touch brachten mij weer daar waar ik wilde zijn: España. 

'Ik werd ontzorgd. Ik was op zoek naar een andere levensstijl en werd daar nu eindelijk in gehoord.'

 

Direct ging zij aan de slag met het inventariseren van mijn wensen. Alles is aan bod gekomen, van de pergola tot aan de tandenborstelhouder. Door de geweldige “bemoeienis” van Natasja heb ik nu een interieur met exact de comfort die IK zoek. We hebben overal over nagedacht. Ik weet nu dat alles er zal zijn zoals IK dat graag wil. Een grote keukentafel met comfortabele stoelen, kunst aan de muur, een ruimtelijke woonkamer met een knus eiland van kleur waar ik met een flinke groep mensen bij de open haard kan zitten, een televisie die netjes is weggewerkt, geaccentueerde zichtlijnen naar buiten en naar het winterterras, huisautomatisering die me wat gemakken geeft in deze grote villa, maar niet over de top. Gewoon, zoals ik het wil en dat alles zonder misschien wel het belangrijkste uit het oog te verliezen: do not mess up my astonishing view. And she did quite well!

Ik werd ontzorgd. Ik was op zoek naar een andere levensstijl en werd daar nu eindelijk in gehoord.

 

Tweemaal is Natasja op locatie geweest, opdat zij kennis kon maken met de locatie en het klimaat. Je gaat dan namelijk anders nadenken over licht. Het referentiekader dient dan aangepast te worden en dit heeft zeker geholpen in de beleving van het huis.

 

Voor ons beide is dit een hele leerzame ervaring geweest, soms ook emotioneel, maar we are still enjoying the ride. Zij heeft mij vergezeld tot het moment dat ik zeg ‘Bienvenido a mi casa’.

Ik beveel Natasja van harte aan. Ik zou Natasja aanraden bij iedereen die een groot, mooi, complex en fantastisch avontuur in het verschiet heeft!

 

Jan Schouten.

TESTIMONIAL LUC SETON

We wilden onze ongeveer 400m2 aan ruimte zo efficient mogelijk benutten, zodat de verschillende expertises die we herbergen - en dat zijn er tientallen - zich zo optimaal mogelijk kunnen profileren. Geen eenvoudige opgave dus.


Natasja maakte voor ons een prachtige en sterk tot de verbeelding sprekende 3D-visualisatie naar aanleiding van onze brainstormsessie. Het plan bevatte alle elementen van ons wensenlijstje. We herkenden ons allemaal in de ruimte zoals Natasja hem voorspiegelde. We zijn dan ook enorm enthousiast over het resultaat.

'Het plan bevatte alle elementen van ons wensenlijstje.'


Met goed meedenken, slimme vragen te stellen en inspirerende tips te geven, weet Natasja je fantasie te prikkelen, waardoor een ruimte gaat leven en het de bestemming krijgt, die je eigenlijk wilt. En naast vakkundig is het ook nog eens enorm gezellig. Namens Stichting Bureau Herengracht kan ik Studio Ruimte van harte aanbevelen aan iedereen die een ruimte tot in perfectie (en grote vreugde) wil optimaliseren.

Luc Seton

Oprichter Bureau Herengracht

Testimonial Ad & Lotte

 

Vanaf de eerste ontmoeting, in een trendy coffeebar, hadden wij er vertrouwen in dat Natasja ons als klant goed begreep. Haar inlevingsvermogen en flexibiliteit spraken ons erg aan. Creativiteit, kunde en snelheid karakteriseren het werk van studio Ruimte.

 

'Daarbij kregen wij goed advies over mogelijkheden, maar ook zeker de onmogelijkheden.'

De diverse ontwerpen zijn ‘out of the box’ en geheel passend bij onze woonwensen. Daarbij kregen wij goed advies over mogelijkheden, maar ook zeker de onmogelijkheden. Hiermee krijg je een realistisch en haalbaar plan! Met de 3D voorstelling, kregen wij voor het eerste en kijkje in ons toekomstige nieuwbouwhuis. Een service die studio Ruimte biedt, maar bovenal een enorme verrijking voor ons als klant! Studio Ruimte, bedankt voor jullie fantastische werk!

-Ad Verlinde & Lotte Evers-

Testimmonial Ad & Lotte

Paulinka Schrooten

 

Studio Ruimte heeft mij geholpen om mijn nieuwe yogastudio in te richten. In een kort tijdsbestek hebben we samen een prachtige ruimte gecreëerd. Goede duidelijke communicatie, creatieve ideeën en een fijne samenwerking zijn de belangrijkste hoofdpunten in het proces.

In een kort tijdsbestek hebben we samen een prachtige ruimte gecreëerd. 


Dankjewel!

Paulinka Schrooten

Oprichter dpcplexus

bottom of page