top of page

Hallo, Ik ben Natasja Jonckheere. Opgeleid tot interieurarchitect en oprichter van Studio Ruimte. Samen creëren wij oplossingen voor een passende interieurindeling met daarin een vertaling van de identiteit van jou of van jouw (een) merk. 

Wanneer je een interieur passend wilt maken bij jouw manier van leven, [.. Jij wilt bijvoorbeeld een half uur uit het raam kunnen staren s'ochtends met een kopje koffie in je hand of je wilt dat jouw medewerkers efficiënt kunnen werken...], dan heeft dat invloed op hoe je de ruimte indeelt en welke materialen en kleuren je gebruikt. En andersom, heeft de ruimte ook invloed op jou.

 

Het lijkt mij de goede volgorde om de ruimte aan te passen op jou. En alles uit de ruimte te halen wat er in zit. Qua licht, vorm, bewegingsgemak, ruimtelijkheid en materialen, Dat het goed voelt en dat je er trots op kunt zijn. Een stukje van jezelf terug kunt zien en vol trots de ander daardoor een warm welkom kunt geven. Samen genieten.

 

Kijk gerust rond op onze website en neemt u contact op bij vragen. We staan u graag te woord! 

Een zonnige groet,

Natasja Jonckheere

Natasja Jonckheere

Interieurarchitect

Studio Ruimte is ingeschreven in het architectenregister (Nummer: 4.160915.001). Dit register beschermt de titel 'Interieurarchitect'. Vindt meer informatie op de site van het Architectenregister. 

Architectenregister
Team
Natasja Jonckheere

STUDIO RUIMTE IS AANGESLOTEN BIJ:

Studio Ruimte is aangesloten bij VIA. VIA staat voor Verenigd in Architectuur. 

 

Bestaande uit een groep interieurarchitecten die kennis delen, fabrieken bezoeken in binnen- en buitenland en allerlei beurzen ter inspiratie. Zo verdiepen we ons samen in het materiaalaanbod en zijn we op de hoogte van de laatste nieuwtjes op ons werkgebied. 

Verenigd in Architectuur
bottom of page