top of page

INTERIEURPLAN - ONTZORGING

We starten met een kennismaking (en uiteraard koffie).

Dit gesprek is er om af te tasten of wij u kunnen helpen. Om op tafel te krijgen wat uw hulpvraag (exact) is, in hoeverre hierin ontzorging gewenst is en of wij hiervoor de juiste partij zijn. 

A.d.h.v. dit gesprek krijgen we een beeld van de onderdelen die nodig zijn om tot een goed plan te komen. Mogelijke onderdelen zijn: 

Deze onderdelen vind u terug in onze offerte. Bij akkoord op de offerte gaan we van start met het maken van het interieur voor uw woning of bedrijf. 

'Van een goed doordacht interieurplan  afgestemd op uw levensstijl,

kunt u jaren genieten!'

Verbouwing &

Interieurindeling

Wij stellen verschillende interieurindelingen voor de toekomstige ruimte aan u voor. Het aantal is afhankelijk van de mogelijkheden die Studio Ruimte ziet in uw ruimte, met daarbij alle wensen in gedachten houdend. Dit zijn er soms 2 en soms 5. We tekenen deze indelingen 3D om u daarmee zo goed mogelijk inzicht te geven in de ruimte en de invloed op het licht (bij verbouwingen). Vaak ontstaat er al meteen een voorkeur voor een indeling. Na ons gesprek sturen wij de indelingen naar u toe, zodat u hier nog rustig naar kunt kijken voor u er een uit kiest. Deze indeling werken we uit. 

Kleurgebruik,

materialen &

structuren

Studio Ruimte doet een voorstel voor het materiaalgebruik van de ruimte. Dit voorstel is gebaseerd op afbeeldingen die we samen hebben bekeken en al de informatie die u ons gegeven heeft. Het kan zijn dat we eerst meerdere sfeervoorstellen presenteren. Dit is afhankelijk van de wensen die u aan geeft bij het kennismakingsgesprek. In ieder geval zullen we tot een voorstel komen voor het gebruik van de materialen in uw ruimte (waarbij we de totaalsfeer van de ruimte voor ogen houden). 

Verlichting

Verlichting is als een juweel. Het kan je ruimte doen schitteren. Het kan een sfeer benadrukken, oplichten, en nog veel meer. Uiteraard maken we graag een lichtplan voor uw ruimte, zodat het plan tot in de puntjes af is. Een goed lichtplan kan gemaakt worden wanneer de plaatsbepaling van de functie's bekend zijn en er inzicht is in de kleuren en materialen in de ruimte. Lees hierover meer in onze blog: verlichting.

Meubelen &

objecten [evt. + 'shoppinglist']

Aan de hand van de gekozen totaalsfeer stellen we meubelen en objecten aan u voor die uw gewenste sfeer en functies ondersteunen. We kunnen dit uitwerken tot een voorbeeldenlijst waarin je de type meubelen omschreven vindt of tot een 'shoppinglist'. Daarin staat de prijs en de plaats waar het verkrijgbaar is. Maar uiteraard kunnen we u ook geheel ontzorgen door ook de inkoop en levering te coördineren. 

Domotica

Een ruimte is echt tot in de puntjes comfortabel wanneer er voor u (op maat) ondersteunende automatiseringsgemakken zijn. Geen onnodige elementen, maar ondersteunend. Daar waar het gemak brengt en tijd bespaart.

Op naar de realisatie!

Verbouwen en interieurindelingen
Kleurgebruik
Verlichting
Domotica
Meubelen en objecten
bottom of page