top of page

Bureau Herengracht

Bureau Herengracht Amsterdam
Moodboard Bureau Herengracht

VRAAG

We krijgen er een kantoor bij dat aan ons huidige kantoor grenst, inclusief een soutterain dat vanaf de straatkant toegang heeft. Hoe gebruiken we dit efficient?

We zijn een groep zzp-ers die staan voor het creeren van een basisinkomen. Het zou te gek zijn wanneer we dit met de opbrengst kunnen genereren .

DETAILS

Grachtenpand aan de Herengracht, te Amsterdam

ANTWOORD

Naast een sfeervoorstel, indelingsvoorstel en materiaalvoorstel heeft Studio Ruimte zich ook bezig gehouden met de opbrengsten van de flexplekken. In de nieuwe ruimte is er de mogelijkheid om een basisinkomen te genereren voor 1 persoon. Dit zonder de huur van de flexplekken te veranderen. We hebben dit gedaan door ruimten multifunctioneel te maken en ook ruimten in de tuin te creeren. 

Nieuwe interieurindeling Bureau Herengracht
3D visualisatie interieur Bureau Herengracht
3D visualisatie interieur Bureau Herengracht
Maatwerk meubel Bureau Herengracht
Maatwerk meubel Bureau Herengracht
3D visualisatie interieur Bureau Herengracht
3D visualisatie Bureau Herengracht
Plattegrond interieurindeling Bureau Herengracht
Maatwerk meubel Bureau Herengracht Amsterdam
Testimonial Luc Seton

TESTIMONIAL LUC SETON

We wilden onze ongeveer 400m2 aan ruimte zo efficient mogelijk benutten, zodat de verschillende expertises die we herbergen - en dat zijn er tientallen - zich zo optimaal mogelijk kunnen profileren. Geen eenvoudige opgave dus.


Natasja maakte voor ons een prachtige en sterk tot de verbeelding sprekende 3D-visualisatie naar aanleiding van onze brainstormsessie. Het plan bevatte alle elementen van ons wensenlijstje. We herkenden ons allemaal in de ruimte zoals Natasja hem voorspiegelde. We zijn dan ook enorm enthousiast over het resultaat.


Met goed meedenken, slimme vragen te stellen en inspirerende tips te geven, weet Natasja je fantasie te prikkelen, waardoor een ruimte gaat leven en het de bestemming krijgt, die je eigenlijk wilt. En naast vakkundig is het ook nog eens enorm gezellig. Namens Stichting Bureau Herengracht kan ik Studio Ruimte van harte aanbevelen aan iedereen die een ruimte tot in perfectie (en grote vreugde) wil optimaliseren.

Luc Seton

Oprichter Bureau Herengracht

bottom of page