top of page

Villa onder de Spaanse zon

Villa Marbella

VRAAG

Graag wil ik mijn persoonlijkheid terug zien in het interieur. Ik wil alles tot in het kleinste detail doorlopen om te zien of het echt wordt zoals ik dat wil. Van de deurknop tot de indeling en van de aantal traptreden tot de materialen & kleuren.

ANTWOORD

Deze prachtige kleurrijke persoon​ ontvangt een net zo prachtig kleurrijk interieur. De villa zelf is het witte canvas met elegante belijningen. Bij de indeling is het uitzicht op de vallei en de zee geheel intact gehouden. Onze klant is verliefd op de kleur rood. Deze kleur rood laten we extra het interieur in spatten door er 'een blauw' tegenover te zetten. De betonnen vloer trekt de voeten terug naar de grond en het koper doet de rode kleur nog wat extra gloeien. 

Wij hebben gewerkt aan: 

  • Plattegrondsindeling

  • Zonnestudie

  • Verlichtingsplan, i.s.m. Kocowish, Frank van Os

  • Materiaal & kleur

  • Meubelvoorstel

  • Domotica inventarisatie

DETAILS

Nieuwbouw-villa in Marbella, Spanje

Architecten: ER Arquitectos

Aannemer: Omar Constructora

Contactpersoon ter plaatse: Veerle Delporte

Renderingen: Maud van Halbeek

STATUS

Wordt half 2017 opgeleverd

Photos by Jesus Granada

Maatwerk houten schuifdeuren
Maatwerk houten schuifdeuren
Maatwerk houten schuifdeuren
Villa Marbella

De villa heeft een elegante belijning en is geplaatst tegen een berg met een prachtig uitzicht op de bergtoppen en op de zee. 

Master badkamer Marbella
Master badkamer Marbella
Maatwerk zitmeubel in de master badkamer
Master badkamer Marbella
Maatwerk keuken Marbella
Villa Marbella
Maatwerk televisiemeubel Marbella
Villa Marbella
Werkbezoek villa Marbella

Constructiefase

Villa Marbella
3D visualisatie villa Marbella

3D visualisatie

Zonnestudie Marbella

Bovenaanzicht villa - Zonnestudie

Testimonial Jan Schouten

TESTIMONIAL JAN SCHOUTEN

 

Mijn casa in Spanje is mijn droomproject. Zie het als mijn kindje in een warm oord. Halverwege de ontwikkeling van mijn droom raakte ik geïrriteerd en bezorgd. Er werd een strak wit interieur gepresenteerd. Daar kon ik mij totaal niet in vinden. Ik voelde mij niet gehoord. Dit is wel MIJN huis. IK ga hier leven. Dit wordt niet een of andere showvilla of een paradepaardje. Daar heb ik niks mee! Mijn vertrouwen en hoop hadden op een gegeven moment hun dieptepunt bereikt. En als je diep gaat, kun je ook heel hoog en dat gebeurde met de spontane via-via-kennismaking met Natasja. Haar enthousiasme, kennis van zaken en persoonlijke touch brachten mij weer daar waar ik wilde zijn: España. 

 

Direct ging zij aan de slag met het inventariseren van mijn wensen. Alles is aan bod gekomen, van de pergola tot aan de tandenborstelhouder. Door de geweldige “bemoeienis” van Natasja heb ik nu een interieur met exact de comfort die IK zoek. We hebben overal over nagedacht. Ik weet nu dat alles er zal zijn zoals IK dat graag wil. Een grote keukentafel met comfortabele stoelen, kunst aan de muur, een ruimtelijke woonkamer met een knus eiland van kleur waar ik met een flinke groep mensen bij de open haard kan zitten, een televisie die netjes is weggewerkt, geaccentueerde zichtlijnen naar buiten en naar het winterterras, huisautomatisering die me wat gemakken geeft in deze grote villa, maar niet over de top. Gewoon, zoals ik het wil en dat alles zonder misschien wel het belangrijkste uit het oog te verliezen: do not mess up my astonishing view. And she did quite well!

Ik werd ontzorgd. Ik was op zoek naar een andere levensstijl en werd daar nu eindelijk in gehoord.

 

Tweemaal is Natasja op locatie geweest, opdat zij kennis kon maken met de locatie en het klimaat. Je gaat dan namelijk anders nadenken over licht. Het referentiekader dient dan aangepast te worden en dit heeft zeker geholpen in de beleving van het huis.

 

Voor ons beide is dit een hele leerzame ervaring geweest, soms ook emotioneel, maar we are still enjoying the ride. Zij heeft mij vergezeld tot het moment dat ik zeg ‘Bienvenido a mi casa’.

Ik beveel Natasja van harte aan. Ik zou Natasja aanraden bij iedereen die een groot, mooi, complex en fantastisch avontuur in het verschiet heeft!

 

Jan Schouten.

bottom of page