top of page
  • Studio Ruimte

Nu ook interieuradvies bij u thuis!


Studio Ruimte is er voor mensen die graag hun persoonlijkheid terug willen zien in hun interieur, of hun merk in hun bedrijf. Wij verdiepen ons in jouw persoonlijkheid en/of bedrijf en transformeren deze naar een interieur. Op deze wijze komen we altijd weer op een unieke ruimte uit! Zoveel mensen, zoveel interieurs...

INTERIEURADVIES

Regelmatig krijgen we de vraag of we ook kleuradvies, een meubelvoorstel of een andere (kleinere) vraag kunnen aanpakken. Voor deze mensen willen wij graag een oplossing bieden. Dit doen wij in de vorm van het geven van 2 uur interieuradvies aan u, in de ruimte waarover het gaat.

HOE GAAT DIT IN ZIJN WERK?

1. Wanneer u contact met ons op neemt stellen wij u een aantal vragen, zodat we kunnen vaststellen hoe u het beste geholpen bent.

2. Wanneer wij denken u ter plaatse met interieuradvies te kunnen helpen, maken wij een afspraak hiervoor op een moment dat het u uit komt.

3. Tijdens deze afspraak geven wij u advies op al uw vragen en ideeën.

KOSTEN

De kosten voor dit 2- uur durende advies is 150,- ex. BTW en reiskosten (binnen 20 km afstand worden er geen reiskosten in rekening gebracht).

Voor ieder extra uur wordt 65,- euro in rekening gebracht.

Comentarios


bottom of page