• Studio Ruimte

Glow 2017, je was fantastisch!


Een inspirerende rondleiding op GLOW georganiseerd door Smartlight voor professionals. Onze 'leader of the pack' was niemand minder dan Har Holland. Een bekende op GLOW. Meerdere lichtinstallatie's kwamen van zijn hand (waaronder de indrukwekkende projectie op het gebouw van Broekbakema).

Met grote stappen (letterlijk, want Har laat er geen gras over groeien) bewogen we ons van lichtinstallatie naar lichtinstallatie. Met een scherp conceptueel oog zagen we datgeen wat er toe doet en ontvingen we de 'inns' and 'outs' over de aanpak naar het neerzetten van zo'n lichtinstallatie.

Zie de beelden en films. Beelden zeggen immers meer dan woorden.

Bedankt Smartlight!

#GLOW #StudioRuimte #Inspiratie #Smartlight #HarHolland

WAT LEUK DAT U HIER BENT AANGEKOMEN! KOFFIE?

Neem gerust contact met ons op! Wij reageren binnen 48 uur. 

Op alle diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing

© 2018 - Copyright studioruimte.com - Alle rechten voorbehouden.