top of page

Vier indelingsvoorstellen


We hebben vier verschillende indelingsvoorstellen besproken met de familie Kemps. Daarnaast hebben we tot slot besproken welke sfeer zij ieder voor zich zien in de ruimte. De familie gaat in de komende dagen een van de indelingen kiezen en daar zal Studio Ruimte vervolgens een materiaalplan en verlichtingsplan voor maken. Daarnaast zullen we advies geven in de 'type meubels' die het beste in de ruimte zullen passen.

INDELINGEN

De benedenverdieping is ruim, maar heeft 1 gedeelte dat vrij smal is. Daar bevind zich momenteel ook een ingebouwde gashaard. Heerlijk warm en veel sfeer geeft deze. Echter, het komt er op neer dat hij net niet handig staat voor het optimaal gebruik maken van de ruimte voor dit gezin. We zijn dus op zoek gegaan naar mogelijke scenario's.

Bij het indelen hebben we in ieder geval gekeken naar het creëren van drie basisruimten.

1. Een grote eettafel.

2. Een ruime zithoek voor 5 mensen en eventuele visite.

3. Een ruime kinder-speel-hoek waar je s'avonds niet te veel van ziet wanneer de ouders van hun avond willen genieten.

De vier indelingsvoorstellen:

INDELING 1

INDELING 2

INDELING 3