top of page
  • STUDIO RUIMTE

Winnaar GRATIS INTERIEURADVIES


De familie Kemps uit teteringen hebben het GRATIS interieuradvies van Studio Ruimte gewonnen. Vooral advies in opbergruimte is zeer welkom met hun derde dochter op komst.

Studio Ruimte bracht afgelopen vrijdag het cadeau bij de familie langs. Ontzettend welkom ben ik ontvangen. Meteen waren er vragen over opbergruimte. De familie woont sinds een paar maanden in Teteringen. Ze zijn al flink aan het klussen in huis om alle drie de dochters een fijne eigen kamer te geven. De benedenverdieping is momenteel vooral opslagruimte, waardoor meteen duidelijk werd dat ze het fijn vinden om hier het advies voor te ontvangen.

Mevrouw Kemps was vrijdag hoog zwanger en vandaag bevallen van een gezonde dochter. Wij wachten dus nog even met ons advies, zodat de familie eerst en vooral van de kleine meid kunnen genieten. Wordt vervolgd....

bottom of page