top of page

NATASJA JONCKHEERE

Interieurarchitectuur bestaat in mijn ogen niet zonder de mens. Mensen staan om die reden centraal in mijn werk. Zij leggen een vraag neer waar ik over na ga denken en mij doet puzzelen tot er een antwoord ligt dat klopt of tot er voldoende inzicht is gecreërd om de juiste keuze te maken.

Mijn liefde voor ontwerpen ligt in maatwerk, gericht op een persoonlijkheid of een (bedrijfs)merk. Die liefde is er door de diversiteit aan mensen. Alle mensen zijn anders. Hebben andere wensen, een andere stijl of andere prioriteiten. Door hier goed naar te luisteren geven mijn klanten mij hun set aan voorwaarden mee. Daar gaan wij vervolgens mee puzzelen en creëren. Zo krijgen we iedere keer weer iets unieks in een ruimte. 

'Trends are temporary

Style is forever'

Naast de mens. De gebruiker zelf, bekijken we de kwaliteiten van de ruimte zelf met in het bijzonder de lichtval. Natuurlijk licht én kunstmatig licht (lees in mijn blog 'verlichting' tips voor een goed lichtplan) definieren de ruimte, ondersteund de functies die je in een ruimte plaatst én voegt onopvallend, maar met een groot aandeel, toe aan de sfeer in de ruimte. 

 

In de afgelopen jaren heb ik een team van creatieve mensen, adviseurs en specialisten om me heen verzameld, zodat ook hun expertise geraadpleegd kan worden. En nog altijd blijven we zoeken naar nieuwe samenwerkingsverbanden. Samen komen we immers verder en kunnen we de meest waanzinnige realisaties waar maken.

'Kennis delen en opdoen

brengt ons samen verder.'

 

Kennismaken? 

Studio Ruimte start altijd met een kennismaking (en uiteraard koffie). Dit gesprek is er om af te tasten of wij de juiste partij zijn voor u. En of u een goed gevoel bij ons heeft. 

Laat hier een bericht achter  of bel: +31 (0) 6 17 144 526 en we nemen binnen 48 uur contact met u op. 

anderen over Natasja Jonckheere?

Collega interieurarchitect Geerte van Moorsel:

'Natasja duikt in de materie als een duikboot waar geen rem op zit en onderweg alles wat zij tegen komt meeneemt, maar boven komt met alleen de essentie.'

Schrijver Esmeralda van der Veeke:

'Innovatief, onderzoekend – open communicatie – creatief en probleem oplossend denken zijn de karaktereigenschappen van Natasja. Ze gaat kleine en grote uitdagingen niet uit de weg. Creatieve oplossingen vinden voor moeilijke vraagstukken daar ligt haar expertise.'

Collega interieurarchitect Nathalie den Dekker: 

'Natasja is een sterke vrouw met een fijne persoonlijkheid; nieuwsgierig, enthousiast, gedreven en laat het leven niet zomaar voorbij gaan. Ze leeft met passie en blijft zoeken hoe ze deze het beste in haar leven kan inpassen, balans zoekende tussen gezin/ relatie en werk. Natasja is geen muurbloempje maar een actieve vrouw die het allerliefst de wereld een klein beetje mooier wil maken.'

KLANTEN AAN HET WOORD: KLIK HIER!

bottom of page