top of page

REALISATIE INTERIEURPLAN

REALISATIE INTERIEURPLAN

Er ligt een interieurplan, maar wat nu??? 

Het plan wordt uitgevoerd door specialisten. Wellicht kunt u zelf ook het een en ander doen. Ervaring leert dat het van belang is om de specialisten goed te coördineren en ondersteunen in esthetische besluiten.  Hierin kunnen we u ontzorgen. Onderdelen die we voor u kunnen verzorgen zijn:

 

Offerten aanvragen

U weet nu wat u wilt van uw interieur en hoe deze er uit moet komen te zien. Dit wilt u graag door iemand uit laten voeren. Wij kunnen u helpen met het aanvragen van offerten en het vergelijken van offerten. Het is van belang de (prijs/)kwaliteit goed voor ogen te houden. 

Uitvoeringsbegeleiding

Het kan zijn dat de uitvoerders vragen hebben of tijdens sloopwerk ergens tegenaan lopen of net een ander materiaal voorstellen, omdat dit een stuk goedkoper zou zijn. Wij kunnen u hierin ondersteunen of ontzorgen, door in contact te blijven met de uitvoerders, met hen mee te denken in oplossingen die binnen het interieurplan passen en door een oog te houden op de uitvoeringsdetaillering. Zo kunt u zicht richten op uw werk of uw gezin. Wij rapporteren aan u, op een wijze die wij van te voren samen vast stellen. 

Stylen

We kunnen u geheel ontzorgen, na een verbouwing of verhuizing, door uw ruimte af te stylen in de sfeer van uw interieurplan. Van dekentje op de bank, tot het servies in de kast. Van eetkamerstoelen, tot kunst aan de muur. Dat is nog eens een welkom in een (ver)nieuw(d)e ruimte!

Welkom in uw Ruimte!

offerten aanvragen
maatwerk
Uitvoeringsbegeleiding
Stylen

'Er is nu een plan. Wij zorgen dat uw plan wordt uitgevoerd zoals u voor ogen heeft'.'

bottom of page