top of page

'QUB3Z '

a21b1d5a-4330-49af-9684-f02e5db55e7a.jpg
qub3z-1_932748521_edited.jpg

VRAAG

Kun jij ons, drie ervaren ondernemers, helpen om een innovatief concept van het papier af te trekken en om te zetten in een ruimtelijke beleving? We hebben iemand nodig die ons wegwijs maakt in het bouwproces, ons concept omzet in beeld/sfeer/feel/look en dit SAMEN durft aan te gaan met ons. 

Ons concept (in a nutshell): 

PLAY.WORK.TALK

We brengen gamers, bedrijven en universiteiten samen. In QUB3Z brengen we de capaciteiten van deze generatie gamers naar voren. Ze hebben zo ontzettend veel te bieden! Veel meer dan wat er nu van hen gedacht wordt. Het concept moet als franchise uit te rollen zijn in korte tijd. 

onderdelen

- Ruimtelijke concept ontwikkeling.

- Interieurindeling

- Meubelontwerp

Concept: Studio Ruimte in nauwe samenwerking met de drie ondernemers. 

Conceptadvies: Vliegendhert- interieurontwerp & Geerte van Moorsel. 

Uitvoering: Visker interieurbouw

ANTWOORd/concept

We kiezen rauwe ruimten om QUB3Z in op te bouwen. Geen opsmuk. Geen glad afgewerkte wanden en vloeren. Het interieur wordt opgebouwd  uit verschillende hoogwaardig uitgevoerde modulen.

 

De krukmodule kan als wand gebruikt worden. De vergadermodulen kunnen verplaatst worden. Alle modulen passen in een vrachtwagen om verhuisd te worden naar een andere locatie of, bijvoorbeeld, een beurs. 

In de ruimte heeft techniek de hoofdrol. Geel is de kleur van deze generatie, dus die wordt in de branding volop gebruikt. Rood is de complementaire kleur op de website (om bv in te zetten als knoppen waar aandacht naartoe moet gaan)

Wanneer de franchise uitrolt zal de online en offline omgeving nog meer overlappen en zal er tussen de locaties ook zichtbaarheid van elkaar zijn. 

'Het interieur bestaat uit verplaatsbare modulen in een onafgewerkte ruimte, zoals bv een loods. '

IMG-3303.JPG

'De online en offline werelden zullen meer en meer gaan overlappen....'

Schermafbeelding 2021-11-11 om 14.41_edited.jpg

Schetsen

bottom of page