top of page
  • Foto van schrijverStudio Ruimte

Vrijwilligerswerk


Voor de werkgroep 'Mooi Willem-Alexanderplein, heeft Studio Ruimte van de zomer een plattegrond met legenden gemaakt waarmee deelnemers/bewoners hun ideaal ingerichte plein konden creëren.

De plattegrond werd geplot en legenden geknipt door een van de deelnemers (en diens vrouw). Fietsen, groen, moestuinen, bloemen, sportvelden, bomen, bankjes, de markt, evenement-tenten, parkeerplaatsen, een kiosk, etcetera... alles kon verwerkt worden in de plattegrond.

Vrijwilligerswerk was het, maar eerlijk gezegd niet geheel belangeloos. Wij (mijn gezin en ik) wonen aan dit plein en de plannen voor bebouwing op het plein zou ons uitzicht veranderen. Daarnaast is on zze kleuter gek op de brandweerauto-glijbaan die op het plein staat. Dit is genoeg reden om mee te willen werken.

Het kan uiteraard een te gek plein worden wanneer de handen ineen geslagen worden. Ontmoetingen bevorderen, levendigheid in het dorp een plaats bieden, groen ruimte bieden, en nog veel meer zou ons uitzicht nog vele malen mooier maken.

We zijn benieuwd naar de uiteindelijke plannen en realisatie en hopen een klein steentje te hebben mogen bijdragen.

Comments


bottom of page