top of page

Jaren 30 woning

Keukenontwerp Jaren 3 woning Breda

VRAAG

Wil je ons helpen met het creëren van een nieuwe indeling van onze benedenverdieping? Onze keuken is nu in het kleinste deel geplaatst. We willen graag onze keuken centraal geplaatst zien. We houden van koken en eten met vrienden.  We willen een zwarte keuken met een marmeren blad en een hele 'eigen' uitstraling. We vinden zwarte stalen kozijnen erg stijlvol en zouden deze ergens in het interieur terug willen zien. Wehouden echt van de diepe blauwe kleur die we nu op onze muur hebben. Daarnaast ontvangen we graag een sfeeridee voor de rest van onze ruimte. 

DETAILS

Jaren 30 woning, met aanbouw.

Lichtstraat op maat

Stalen kozijnen

Keukenindeling

Keukenontwerp Jaren 30 woning Breda

Antwoord

De lichtstraat accentueert de lengte van de keuken en vangt in deze vorm en op deze plek het meeste daglicht op. Wat zeker nodig is om zoveel mogelijk daglicht in de ruimte te krijgen. De witte houten kozijnen worden in de keuken vervangen door zwarte aluminium kozijnen. Op de vloer in de keuken komt mat gepolijst beton. 

In het verlengde van de lichtstraat is er okergeel/bruin krijtverf tegen de wand geplaatst. Deze kleur steek net wat af van de zwarte keuken. Zo wordt het niet 'een grote blok' zwart. 

Keukenontwerp Jaren 3 woning Breda

Materialen en kleuren

Keukenontwerp Jaren 3 woning Breda

'Een chalet-sfeer' in de nis die dient als leeshoek voor de ouders en speelhoek van de kinderen. 

Door het plaatsen van laten wordt de inham rustiger. De verwarming wordt bedekt en je kunt de wand ook gebruiken als plank om speelgoed op te zetten. 

Keukenontwerp Jaren 3 woning Breda

Bovenaanzicht.

Mijn kanaal

Mijn kanaal

Nu bekijken

Zonnestudie van de aluminium/stalen kozijnen.

bottom of page