top of page

Etnisch Chic

VRAAG

Onze kinderen zijn nu tieners. Tijd om onze woonkamer aan te pakken, maar hoe krijgen we eenheid, orde en rust in ons interieur?  

Er zullen wat slaapkamers gaan verschuiven, zodat de kinderen allebei een grotere kamer krijgen. We willen graag een plan die laat zien hoe het gaat worden en hoe we het aan kunnen pakken. 

DETAILS

Architect: Groosman

Moderne woning, 3 verdiepingen. 

Meubelmaker: Ronald Bruijn van Rozenhout.nl

antwoord

Trap,opbergruimte, en zitplek!

We slopen het hek en het kleine trapje en maken op maat een trap over de gehele breedte van de ruimte. Met daarin opbergruimte voor tassen en schoenen. Pak je een kussen, dan kun je er lekker op zitten lezen met het zicht op de tuin. Een ruimtelijk en praktisch resultaat! 

Sfeer

De bewoners willen graag een moderne ruimtelijke woonkamer. Er is een lichte etnische sfeer aanwezig in de meubels die zij al hebben. Dit versterken we door er strakke moderne elementen tegenover te zetten en een chic behang uit te kiezen. Dit behang Akoya is gemaakt van natuurlijke vezels met een licht gouden gloed. 

'Natuurlijke vezels met een licht gouden gloed'.

Kast op maat

Achter de bank maken we een kast op maat waar je gemakkelijk je boek neer kunt leggen, je laptop op kunt laden en je geluidsboxen neer kunt zetten. Deze kast heeft ook het Akoya Behang met de luxe, natuurlijke uitstraling. In de kast wordt hetzelfde hout gebruikt dat voor de trap is gebruikt. Een donker geoliedde Iep. Dit zorgt voor eenheid met de donkere koloniale meubelen waar de familie waarde aan hecht. 

bottom of page