WAT LEUK DAT U HIER BENT AANGEKOMEN! KOFFIE?

Neem gerust contact met ons op! Wij reageren binnen 48 uur. 

Op alle diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing

© 2018 - Copyright studioruimte.com - Alle rechten voorbehouden.

Nu ook interieuradvies bij u thuis!

January 23, 2017

Studio Ruimte is er voor mensen die graag hun persoonlijkheid terug willen zien in hun interieur, of hun merk in hun bedrijf. Wij verdiepen ons in jouw persoonlijkheid en/of bedrijf en transformeren deze naar een interieur.  Op deze wijze komen we altijd weer op een unieke ruimte uit! Zoveel mensen, zoveel interieurs...

 

INTERIEURADVIES

Regelmatig krijgen we de vraag of we ook kleuradvies, een meubelvoorstel of een andere (kleinere) vraag kunnen aanpakken. Voor deze mensen willen wij graag een oplossing bieden. Dit doen wij in de vorm van het geven van 2 uur interieuradvies aan u, in de ruimte waarover het gaat. 

 

HOE GAAT DIT IN ZIJN WERK?

1. Wanneer u contact met ons op neemt stellen wij u een aantal vragen, zodat we kunnen vaststellen hoe u het beste geholpen bent. 

2. Wanneer wij denken u ter plaatse met interieuradvies te kunnen helpen, maken wij een afspraak hiervoor op een moment dat het u uit komt. 

3. Tijdens deze afspraak geven wij u advies op al uw vragen en ideeën. 

 

KOSTEN

De kosten voor dit 2- uur durende advies is 150,- ex. BTW en reiskosten (binnen 20 km afstand worden er geen reiskosten in rekening gebracht). 

Voor ieder extra uur wordt 65,- euro in rekening gebracht. 

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

BLOGS

April 4, 2019

Please reload