top of page
Moodboard

INTERIEURadvies

Advies van onze interieurarchitect bij u op het kantoor. Onze interieurarchitect geeft u twee uur kundig advies en feedback op bestaande ideeën, biedt creatieve oplossingen voor uw vraagstukken en kan u op weg helpen bij de juiste kleuren, vormen en materialen. We bekijken daarnaast uw merk en hoe deze in de ruimte tot zijn recht komt. Hoe dit uw personeel dient en zo helder mogelijk naar uw klant communiceert. 

 

180 EURo 

Indelingen

Wij helpen u om geschikte meubels te ​vinden. We letten daarbij op ergonomie en op de 'branding' van uw bedrijf. Alles gaat in samenspraak met u uiteraard, maar ontzorging geheel. U ontvangt een shoppinglist of wij verzorgen alles van A tot Z. 

VANAF 600 EURo 

Maatwerk keuken

Onze interieurarchitect ontwikkelt een ergonomisch, efficiënt en gezond interieur voor u en uw personeel.

Dit wordt 3D gepresenteerd wat u goed inzicht geeft in de nieuwe ruimte.  Onderdelen als: branding, ergonomie, licht, electra, materialen, verbouwing, meubels, armaturen, etcetera,  kunnen aan bod komen. 

Na het creëren van het plan, kunnen wij u helpen bij de realisatie van uw plan! 

PRIJS OP AANVRAAg

The Wall of Ideas

In een gesprek van 3 uur nemen we uw merk door. We bekijken de zichtbaarheid van uw winkel, uw online en offline aanbod en hoe dit zich tot elkaar verhoud. We brengen de kooplijn van de klant in beeld en bekijken of er kansen liggen om op te pakken. Daarnaast richten we ons op p de onderscheidendheid van uw merk. Aan het einde van ons gesprek heeft u een beeld van de kansen die er liggen om uw verkoop te verbeteren. 

 

270 EURo 

Hands Werken aan Magazine Print

U heeft reeds een winkel en vraagt zich af of er meer uit te halen valt? We bekijken de 'branding' van uw merk kritisch en gaan deze aanscherpen. We bekijken wat u onderscheid van anderen en gaan op slimme wijze uw interieur optimaliseren in zichtbaarheid en branding. We richten ons op betere 'sales' en zullen daarvoor scherp kijken naar het gedrag van de klant. U heeft uiteindelijk een plan met als doel uw omzet te vergroten. 

VANAF 2000 EURo 

Brandstore hoog segment

Wilt u een winkel beginnen? Heeft u ideeën, maar wilt u dat een professional met u mee kijkt? Of wilt u graag ontzorgt worden?

We verzorgen vanuit Studio Ruimte zowel het interieur als de 2D uitingen. We zorgen dat uw merk zowel online als offline dezelfde uitstraling heeft en 'taal' spreekt naar uw klant toe. We bekijken de kooplijn beleving van uw klant en spelen hier op in. Alles gaat in nauw overleg met u. U staat centraal. U en uw merk. 

PRIJS OP AANVRAAg

bottom of page