top of page

interieurarchitecten groep

Openbaar·16 leden

Sorozat


Az Atlanta 2016-os amerikai televíziós sorozat. Donald Glover készítette, és a főszerepben is ő látható. A műsorban kulcsszerepet játszik a rap zene, érdekesség, hogy Glover a való életben egy híres rapper, a Childish Gambino név alatt fut. A sorozat harmadik részében a Migos nevű rap együttes is szerepel.
SorozatA sorozat Atlantában játszódik. Earnest 'Earn' Marks nincs túl jó passzban, mert nem keres túl sokat, éppen hogy csak nem hal éhen. De próbál a felszínen maradni, a párjával és a gyerekével él, akiket szeret, de vannak összezörrenések.


Az Ahsoka egy közelgő élőszereplős Csillagok háborúja limitált sorozat Ahsoka Tanoról, melyet Dave Filoni és Jon Favreau készít a Disney+ számára. Főszerepben Rosario Dawson és Natasha Liu Bordizzo.


Az Assassin's Creed egy díjnyertes videójátéksorozat, mely jelen állás szerint tíz fő játékot, tizenhét mellékággal foglalkozó játékot, több rövidfilmet és transzmédiai projektet foglal magában. Mindegyik fő játék megjelent könyvformában is, mely feldolgozza és kiegészíti az eredeti játék történetét.


Mindkét sorozat választható víz- vagy léghűtéses kialakítással (W = vízhűtéses, A = léghűtéses), valamint egyedi, ügyfél specifikus teljesítmény kapacitással, és mérettel AERZEN maximális üzemi teljesítményt kínál. Nagyobb teljesítmény igény magasabb energia igényt is jelent, azonban a kétfokozatú csavarkompresszorok energiaelőnyöket is kínálnak felhasználói részére; az átfedő területeknek köszönhetően nincs szükség egy következő méretű egységre átállni. Ez biztosítja az optimális energia, valamint helykihasználást, ezáltal a beruházások gyorsabb megtérülését. A vízhűtéses kialakítás lehetővé teszi a hővisszanyerést a még jobb energiamérleg érdekében.


Az AERZEN 2C sorozatának léghűtéses (A) kompresszorai kiemelkedő hatékonyságot érnek el a kívánt feladatra szabott kompresszor szabályozásnak köszönhetően. A munkaponthoz tökéletesen megtervezett kompresszorok sokoldalúan használhatók. További előny, hogy a karbantartások könnyen, és gyorsan elvégezhetők, köszönhetően az egyes részegységek jól átgondolt tervezésének, beépítésének, ezáltal a könnyű hozzáférhetőségnek.


A vízhűtéses (W) 2C sorozatot megbízható teljesítmény jellemzi a bevált AERZEN tervezésnek és a kompakt kialakításnak köszönhetően. Mivel a kompresszorok kiválasztása az üzemi munka ponthoz optimalizált, a csavarkompresszorok magas hatékonyságot érnek el az alacsony nyomásveszteségeknek köszönhetően.


Az AERZEN olajmentes csavarkompresszorokat nagyon ''kényes'' alkalmazási területeken használják, nevezetesen ott, ahol a szállított közeg minősége jelentősen befolyásolhatja a gyártási folyamatot és a kész terméket. Ezekkel az alkalmazásokkal találkozhatunk a vegyipar / petrolkémia folyamattervezésében, az elektronika és a félvezetőgyártásban, az élelmiszer- és italiparban, a textiliparban, a gyógyszer iparban és még sok más területen. Az olajmentes működés biztosítása sokak számára létfontosságú, a különösen érzékeny területeken ez kötelező, fontos elvárás ez a biztonság, a megbízhatóság és a rendelkezésre állás szempontjából. A véletlenszerű szennyezés jelentős kockázatokat, üzem leállást, termelési veszteségeket és ezáltal magas költségeket okozhat. Az AERZEN-nél kifejlesztett innovatív sűrítettlevegő technológia az ISO 8573-1 szabvány 0. osztálya szerint teljesen olajmentes, ezért garantálhatjuk a termékek 100 százalékos tisztaságát. A szennyezett közeg lehetséges következményei nem csak a végtermék szennyeződése, hanem a rendszer egészének szennyeződése, és ezáltal a termelés teljes lebontása. Valamennyi sorozat az AERZEN biztonsági szabványnak megfelelően lett kialakítva: olaj nem kerülhet a sűrítő térbe, ezáltal a sűrített közeg szállítási útvonalába. Az olajmentes közeg alacsonyabb költségeket is jelent, mivel nincs szükség komplex szűrés technológiára, és nem kell foglalkozni az olajtartalmú kondenzátum kezelésével sem. Ennek eredményeként elkerülhetőek a szűrők nyomásesése által okozott energiaveszteségek, valamint a szűrőbetétek cseréjéből, karbantartásából adódó plusz költségek. Az olajmentes működés erőforrásokat, energiát takarít meg, és ezáltal hozzájárul a környezet védelméhez.


A tavalyi év nagy norvég filmsikere volt a második világháborúban az Atlanti-óceánon szolgáló norvég matrózok viszontagságairól szóló film, melyet most kimaradt részletekkel együtt háromrészes minisorozattá dolgoztak át a Netflix segítségével.


Tíz éve indult a Morse felügyelő fiatalkorát megörökítő sorozat (angol címe Endeavour), most pedig a kilencedik évadával be is fejeződik. Az alkotók szerint régi ismerősök és új meglepetések is várják Morse őrmestert (Shaun Evans), aki utoljára rója a hetvenes évek Oxfordjának utcáit.


A két éve indult zenés vígjáték-sorozat új évadában kedvenc hátizsákos párunk, Josh (Keegan-Michael Key) és Melissa (Cecily Strong) egy másik, de ugyanolyan elegáns zenei világba, a Schmigacóba varázsolódik. Míg az első évad a musicalek aranykorát parodizálta, addig az új évad a 60-as és 70-es évek musicaljeinek világát igyekszik majd újraalkotni, a cím is a Chicagóra utal.


A Grease-előzménysorozat négy évvel a közkedvelt musical előtt játszódik, a helyszín ugyanúgy a Rydell High gimi, a rock and roll azonban még áttörés előtt áll. Négy különc lány megalapítja a Pink Ladies bandát, melyből aztán hagyomány lesz a suliban.


A Cheryl Strayed bestseller esszégyűjteménye alapján készült sorozat főszereplője Clare (Kathryn Hahn), akinek kész katasztrófa az élete, és pont ekkor veszi át egy magazin tanácsadó rovatát. Szerepel a dramedyben Merritt Wever is.


A Deutschland 83 és az Unorthodox (A másik út) című sorozatokat is jegyző Anna Winger új sorozata Varian Fry amerikai újságírónak és maroknyi csapatának állít emléket, akik Franciaország német megszállása után több ezer embernek segítettek elmenekülni a nácik elől. A főszerepeket Gillian Jacobs és Cory Michael Smith alakítják.


Egy francia thriller sorozat, melynek főhőse, Fara (Nawell Madani) egy tévés újságíró, aki a bűnügybe keveredett testvérét próbálná óvni, ám szembe kerül egy nagyhatalmú drogbáróval.


Laura Dave azonos című regényéből minisorozatot készítettek, melyben az író is részt vett. A thriller főhőse Hannah (Jennifer Garner), akinek a férje (Nikolaj Coster-Waldau) rejtélyes módon eltűnik, ezért a mostohalányával (Angourie Rice) együtt a keresésére indul.


Véget érnek a színésznek készülő bérgyilkos kalandjai is, velük együtt pedig búcsúzik az utóbbi évek egyik legegyénibb sorozata is. Barry (Bill Hader) rács mögött várja az új évadot, az őt oda juttató Cousineau-t (Henry Winkler) hősként ünneplik, ám a letartóztatásnak sokkoló következményei lesznek. Alig várjuk!


Keri Russell a The Americans óta első sorozatszerepét alakítja: Kate Wylert, az Egyesült Államok új brit nagykövetét játssza. A politikai ambíciókkal rendelkező karrierdiplomata nem is akarja az állást, de azért vállalja, hogy segítsen egy nemzetközi válsághelyzet rendezésében. Kate férje (Rufus Sewell) szintén diplomata, és ez rengeteg konfliktust okoz. A sorozatot Debora Cahn készítette (korábban Homeland, West Wing), aki a diplomaták mindennapjait szeretné bemutatni.


Az azonos című japán mangasorozat adaptációja francia-japán koprodukcióban készült, és a borászat világába kalauzol. Miután a világ egyik leghíresebb borásza, Alexandra Léger meghal Tokióban, lányára (Fleur Geffrier) hagyja felbecsülhetetlen értékű borgyűjteményét, ám ezért harcba indul egy ifjú japán borász (Tomohisza Jamasita) is, akinek Léger volt a mentora.


A David Cronenberg azonos című filmjéből készült sorozatverzió csavar egyet az alapötleten, és a főhős egypetéjű ikerpárból (a filmben Jeremy Irons játszotta) itt nők lesznek (Rachel Weisz). A zavart elméjű ikrek szülészorvosok, akik a tökéletes szülőszobát akarják létrehozni. Alice Birch (Normális emberek) sorozata pszichoszexuális thriller, testhorror elemekkel és sok vérrel.


A tavaly indult spanyol thriller sorozat első évadában kiderült, hogy a történelem legexkluzívabb partijának beharangozott utazás valójában rémálommá válik. Az új évadban Zoa választhat, megszökik, vagy megmenti az időközben szintén a szigetre utaztatott húgát.


A belga thriller sorozat a nemzetközi gyémántkereskedelem fővárosában, Antwerpenben játszódik. Az erősen ortodox zsidó családot, mely az iparágat uralja, hatalmas adósságba taszítja egy tékozló fiú, mire elhidegült testvére visszatér a városba, hogy összeszedje a darabokat.


Sergio Corbucci 1966-os, legendás westernjéből most egy olasz-francia produkció keretében készült modernebb hangvételű sorozat, parádés szereposztással: Matthias Schoenaerts, Nicholas Pinnock, Noomi Rapace és a Darkban feltűnt Lisa Vicari alakítja a főbb szerepeket.


Mrs. Davis egy messiás-komplexusos mesterséges intelligencia neve, aki ellen egy apáca (Betty Gilpin) indít harcot Damon Lindelof (Lost, Watchmen, A hátrahagyottak) és Tara Hernandez (Agymenők) sorozatában. A Peacock sorozata a Sorozatjunkie szerint az HBO Maxon látható majd itthon. 041b061a72


  • Over

    Welkom bij de groep! Je kunt contact leggen met andere leden...

    bottom of page